Geslacht:Reu
Leeftijd:Volwassen
Geboortedatum:18-01-2018
Ter adoptie vanaf:19-08-2019
Bijzonderheden:Herder
Adoptiekosten:€ 150,00

Hugo is en mooie gecastreerde herder, geboren januari 2018 in Spanje. Hij weegt nu  30 kg en heeft een schofthoogte van 62 cm. 

 Hugo is als pup van 4 maanden aangelijnd gevonden vlakbij het huis van een Spaanse vrijwilliger van een Spaans asiel waarmee wij samenwerken. Hugo is vanaf kleine pup samen met mensen opgetrokken. Hugo kwam als pup in juni 2018 naar Nederland om hier een veilige en liefdevolle toekomst te krijgen.

Hugo is mensengericht en heeft een open en lief karakter.

 Wegens tijdsgebrek en ruimtegebrek heeft zijn baasje de beslissing genomen om Hugo te laten herplaatsten.

 Hugo is nog een jonge hond, enthousiast en vol energie en vraagt dus om de nodige ruimte.  Hij zou graag actief met zijn nieuwe baasje willen zijn. Zoals elke dag een lange wandeling, op onderzoek uit in de tuin en lekker spelen.

Er is weinig met Hugo getraind. Een vereiste is om een hondentraining, met de nodige aandachtsoefeningen (voor de baas), met hem te doen.  Buiten is Hugo best “prikkelgevoelig” en vindt alles interessant.  Hij wil graag naar andere honden en mensen toe. Dus dit moet in goede banen worden geleid.  Ook katten vindt hij leuk, maar hier gaat hij wat wild mee om. Hij is wel opgegroeid met een kat.

In huis is Hugo, als hij goed is uitgelaten, rustig.  Hij is verder zindelijk en kan goed mee in de auto.

Hugo zou eventueel met grote kinderen kunnen die gewend zijn aan honden.  In het vorige gezin was er een tienermeisje.

Beschikt u over de nodige tijd en ruimte en bent u op zoek naar een vrolijke, ietwat ondeugende, maar ook lieve hond, waarmee u graag wil trainen ?  Dan kunt u eigenlijk niet om Hugo heen! 

Heeft u interesse, graag contact opnemen met marian@alas-rescueteam.nl 

Hugo is gecastreerd, heeft een recente gezondsverklaring en heeft een Europees paspoort met daarin zijn jaarlijkse vaccinatie.

 

Geen broodfok of commerciële doeleinden.

Wij hebben de ANBI status

 

 

Neem contact op over HUGO

Onze Sponsors

Caravandelen.nl Dier van nu Dierenlot.nl ASEA Printer.nl Printer.nl