Geslacht:Teef
Leeftijd:Volwassen
Geboortedatum:15-08-2016
Ter adoptie vanaf:03-03-2019
Bijzonderheden:
Adoptiekosten:€ 300,00

Soja is een lieve gesteriliseerde teef, geboren op 15-8-2016 met een schofthoogte van 53 cm. Ze weegt 20 kg.

Soja werd zwervend gevonden in de straten van Segovia, vragend om eten en aandacht. Medewerkers van het asiel (onze lieve Spaanse dierenvrienden) namen haar mee.

 Soja is op 3 maart naar Nederland gekomen om en hier een veilig en liefdevol huis te vinden. Ze verblijft nu in een gastgezin met andere windhonden. Ze is rustig, gevoelig en sociaal naar andere honden. Ze houdt van aandacht van mensen en om heerlijk geknuffeld te worden.  

Het gastgezin zegt zelf over haar:

Soja is, vanaf het begin dat ze bij ons is, een vrolijke, ondernemende, speelse en lieve jonge dame.

Een echte mensenhond die geregeld langs komt om een knuffel te krijgen. Ze rent ook graag in de tuin samen met de andere Galgo’s. Ze heeft zich al helemaal aangepast aan de rest van de roedel van 3 andere Galgo’s en twee andere honden en trekt veel met hun op, bijvoorbeeld om reigers weg te jagen bij onze vijver.

Al vanaf haar tweede dag bij ons kwam ze ’s nachts bij de andere honden slapen op de slaapkamer waar altijd een mandje over is. Ze slaapt dan, net als de andere honden, lekker de hele dag door.

Ze loopt rustig aan de lijn bij het wandelen en trekt niet. Ze heeft nog geen enkele poging gedaan om uit de omheinde tuin te ontsnappen, iets wat je vaak tegen komt bij Galgo’s die net uit Spanje zijn gekomen.

Soja lijkt al een nestje jongen te hebben gehad. Ze werd zwervend langs de weg gevonden in Segovia, een stadje ten noorden van Madrid, en in een asiel opgenomen.

Soja is zindelijk en kan goed mee in de auto.

 

 Wie geeft deze kleine en rustige schat een plekje in zijn huis en hart. Je krijgt er veel liefde voor terug.

 

Soja heeft een chip, Europees paspoort en een gezondheidsverklaring en is getest op mediterrane ziekten.

 

Geen broodfok of commerciële doeleinden.

 

Wij hebben de ANBI status

 

Neem contact op over SOJA

Onze Sponsors

Caravandelen.nl Dier van nu Dierenlot.nl ASEA Printer.nl Printer.nl