Tessa is thuis bij Henk & Yvonne

2E Tessa HR
Naam: Tessa
Adoptiedatum: 11 juni 2014

Bij de keuze voor een nieuwe hond, nadat onze beagle aan ouderdom was overleden, stond centraal dat ze moest passen in onze thuissituatie. Mijn vrouw is ernstig ziek en daarom gingen we op zoek naar een lieve en rustige hond zonder dominant karakter. Dan zou ook mijn vrouw met haar scooter de hond zelf kunnen uitlaten bijvoorbeeld. De eerste hond die we uitkozen via de website werd ons door ALAS afgeraden, omdat deze nogal springerig was wat voor mijn vrouw problematisch zou zijn. ALAS adviseerde ons een aantal andere hondjes en al snel viel ons oog op Tessa, een teefje van een jaar oud met een lieve inborst en een rustig karakter. Tessa was gevonden in de buurt van IBI waar ze in een park leefde en waarschijnlijk werd gevoerd door voorbijgangers, waarvan eentje haar naar het asiel bracht.

We zijn ongelooflijk blij met Tessa. Het is een schat van een meid die lekker haar eigen gangetje gaat. In het begin liepen we de hele dag achter haar aan, omdat ze de neiging heeft (vanuit haar zwerverstijd) alle botjes te verstoppen en daarmee ook flinke gaten in de tuin te graven. Soms is ze nog bang in onbekende situaties, autorijden vond ze heel lastig en onweer is nog steeds haar grootste vijand.

Tessa is heel sociaal, staat open voor iedereen en ontzettend lief voor mijn vrouw ‘Yvonne’. Ze kan ook overal met ons mee naar toe, gaat zelfs lekker rustig liggen als we bijvoorbeeld even een terrasje pakken.

ALAS, bedankt voor jullie zeer deskundige hulp en ondersteuning bij het vinden van onze Tessa. Ook mijn dochter en een van haar beste vrienden hebben via jullie een leuke hond gevonden. Ik blijf elk transport dan ook trouw sponsoren via donaties op de site!Meer Verhalen van adoptanten

Onze Sponsors

Caravandelen.nl Dier van nu Dierenlot.nl ASEA Printer.nl Printer.nl