Word donateur

Word vriend van ALAS!

Voor een bedrag van (minimaal) 15 euro per jaar, of 5 euro per maand word je ‘vriend van ALAS’!

Als ‘vriend van ALAS’ ben je lid van een club mensen die samen ALAS en al haar werkzaamheden een warm hart toedragen. Samen help je Spaanse asielen verbeteren en geef je onze honden de mogelijkheid op een tweede kans in Nederland. Natuurlijk zijn wij ook heel erg blij met alle eenmalige donaties via onderstaande betaalwijzen.

Om ‘vriend van ALAS’ te worden of een eenmalige donatie te doen kan je:

  1. Online via ANBI op een beveiligde betaalpagina een donatie doen, klik hier.
  2. Een mailtje te sturen naar info@alas-rescueteam.nl, we nemen dan contact met je op.
  3. Je donatie (periodiek) overmaken op rekeningnummer NL48 RABO 0139 8356 52/BIC RABONL2U - tnv ALAS Rescue Team te Den Haag onder vermelding van VRIENDEN VAN ALAS.

Vrienden

Donatie aftrekbaar van de belasting

ALAS Rescue Team is een ANBI organisatie Het voordeel van schenken aan ANBI-stichtingen is dat je de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek kan brengen op je belastbaar inkomen. De Belastingdienst betaalt dus mee aan je gift. Door slim gebruik te maken van het belastingvoordeel, kun je meer schenken met hetzelfde geld omdat de Belastingdienst na aangifte inkomstenbelasting het verschil terugbetaalt. Je kunt er dus zelf voor kiezen om het voordeel te houden of weg te schenken aan de instelling van je voorkeur.

Jaarlijks kan je hier middels ons jaarverslag en financiële rapportage inzien hoe ALAS alle sponsoringgelden besteed. 

Onze Sponsors

Caravandelen.nl Dier van nu Dierenlot.nl ASEA Printer.nl Printer.nl